Om beskyttelse av data angitt på datamaskintastaturet

Ved å beskytte inntasting av data på datamaskintastaturet kan du forhindre at disse dataene du taster inn på nettsteder blir fanget opp av uvedkommende. Utvidelsen for Kaspersky Protection må være aktivert for å beskytte datainntasting på tastaturet. Du kan konfigurerer beskyttelse av dataregistrering fra datamaskintastaturet på ulike nettsteder. Etter at Sikkert tastaturinput er aktivert, vil en popup-melding om at Sikkert tastaturinput er aktivert vises ved siden av feltet der markøren er plassert. Sikkert tastaturinput er aktivert som standard for alle nettstedkategorier, med unntak av Internett-kommunikasjon.

Denne funksjonaliteten er ikke tilgjengelig hvis Kaspersky Small Office Security er installert på en filserver.

Innstillinger for Sikkert tastaturinput

Sikker tastaturinndata i Kaspersky Small Office Security har følgende begrensninger:

I perioden etter at du har installert Kaspersky Small Office Security, men før du starter datamaskinen på nytt for første gang, vil programmet ikke få med seg det første tegnet brukeren skriver inn (i noe program).